Producten

Folietunnels

Folietunnels
Het uitgebreide folietunnel programma van J.Nijhoff montage omvat een serie tunnels van 4,50 mtr. tot 12,00 mtr. breed in de door u gewenste lengte. Met ronde of rechte zijwanden en met diverse ventilatiemogelijkheden.

Foliestallen

Foliestallen
De foliestallen van J. Nijhoff Montage zijn een goed alternatief voor de traditionele stallen en schuren en bieden een uitstekende mogelijkheid voor de huisvesting van dieren.
J. Nijhoff Montage heeft verschillende projecten gerealiseerd in met name de rundvee- pluimvee- en schapensector. Ook voor huisvesting van andere soorten vee en het overkappen van sleufsilo,s is de J. Nijhoff Montage juiste gesprekspartner.
Voor de foliestallen kan er ook weer een keuze gemaakt worden uit de diverse constructies, bedekkingen en ventilatiesystemen uit het Amevo programma. Amevo ...

Regenkappen

Regenkappen
Steeds meer fruittelers ontdekken de voordelen van bescherming van hun teelt tegen weersinvloeden met behulp van regenkappen. J. Nijhoff Montage heeft in het leveringsprogramma diverse mogelijkheden om uw kostbare teelt te beschermen. Door eigen ontwerp en fabricage zijn wij in staat om flexibel om te gaan met uw speciale wensen.

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing
J.Nijhoff Montage heeft meerdere soorten klimaatbeheersingssystemen onderverdeeld in gevel- en nokbeluchting.

Verhoogde Wandelkappen

Verhoogde Wandelkappen
De AVO verhoogde wandelkappen zijn uitermate geschikt om uw gewassen te vervroegen en te beschermen tegen weersinvloeden . De folietunnel is eenvoudig te plaatsen op reeds aanwezige of nog te plaatsen onderbouw. J. Nijhoff Montage levert de tunnels in standaard breedtes van 5.0 tot 7,5 meter.

Wandelkappen

Wandelkappen
De AVO wandelkappen zijn uitermate geschikt om uw gewassen te vervroegen en te beschermen tegen slechte weersinvloeden . De folietunnel is eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen. J. Nijhoff Montage levert de tunnels in standaard breedte van 5.0, 6.0 en 6.4 meter,

Multispankassen

Multispankassen
Voor grotere projecten ontwerpt en levert J. Nijhoff Montage de Multispan Kas. Met toepassing van de standaard onderbouw wordt op basis van de klant specificatie een constructie van traliespanten ontworpen en berekend waarmee de Multispan kas ontstaat. De mogelijkheden met dit type kas zijn legio. Kapbreedten van 6,4 , 8,0 , 9,6 en 12,8 meter zijn mogelijk.

Schaduw en Klimaathallen

Schaduw en Klimaathallen
Gewassen behoeven bescherming tegen slechte weersinvloeden zoals o.a. harde wind, hagelbuien, nachtvorst en felle zon

Overkappingen

Overkappingen
J. Nijhoff Montage maakt overkappingen voor bijvoorbeeld tuincentra, bouwmarkten enz.
Vaak wordt gewerkt met standaard kapbreedten van 6,40 mtr. , 8,00 mtr. en 9,60 mtr. Maar maatwerk is ook mogelijk. Door de grote ervaring binnen ons bedrijf en door eigen fabricage zijn we heel flexibel met speciale wensen. Daarnaast hebben we eigen bouwers die kunnen assisteren met de opbouw of de totale opbouw kunnen verzorgen.

Deuren

Deuren
J. Nijhoff Montage kan voor elke specifieke foliekas deuren. Zowel in de standaard uitvoering als wel op uw specifieke wensen.