Projecten

Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit
Dit is een project in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit.
Opdrachtgever was restaurateur Alfred van Wilgenburg voor zijn werkzaamheden 
aan de Erasmus bollen.

Modefabriek

Modefabriek
In opdracht van de Modefabriek werden op zeer korte termijn diverse sfeer-tunnels gebouwd ten behoeve van het 2-jaarlijks evenement. Dit vond plaats op 23 en 24 januari 2011 in de RAI in Amsterdam. Dit demonstreert hoe divers de werkzaamheden van J. Nijhoff Montage kunnen zijn.  Niet alleen een eer om aan zulke opdrachten  mee te werken,  maar ook erg veel voldoening gevend te zien hoe de sfeer positief wordt be├»nvloed door de prachtige overkappingen.
www.modefabriek.nl

Ton Vugts

Ton Vugts
Opgegroeid met de binnenvaart is Ton Vugts altijd nog aan het werk op het water, begonnen als matroos en jongste bediende is hij al jaren kapitein op een binnenvaartschip dat continue vaart tussen Rotterdam Botlek en Zuid Duitsland. Met een cyclus van twee weken op, continue varen, en twee weken af, dus thuis heeft Ton veel vrije tijd.
Zijn werk is ook zijn hobby, hij kocht een paar jaar geleden een authentieke motorboot met wat achterstallig onderhoud. Nadat hij en zijn vrouw er een seizoen mee hadden gevaren had Ton zijn plan klaar. "De boot gaat het water uit, ik zet er een andere m...