Projecten

Ton Vugts

Opgegroeid met de binnenvaart is Ton Vugts altijd nog aan het werk op het water, begonnen als matroos en jongste bediende is hij al jaren kapitein op een binnenvaartschip dat continue vaart tussen Rotterdam Botlek en Zuid Duitsland. Met een cyclus van twee weken op, continue varen, en twee weken af, dus thuis heeft Ton veel vrije tijd.

Zijn werk is ook zijn hobby, hij kocht een paar jaar geleden een authentieke motorboot met wat achterstallig onderhoud. Nadat hij en zijn vrouw er een seizoen mee hadden gevaren had Ton zijn plan klaar. "De boot gaat het water uit, ik zet er een andere motor in en ik knap het complete schip binnen en buiten op"zei hij en liet er geen gras over groeien.

Het schip ligt nu op de kant en is inmiddels voorzien van een nieuwe motor. Maar dan komt de buitkant aan de beurt en dat valt niet mee als je te maken hebt met de Nederlandse weersomstandigheden. Elke keer als hij het plan heeft om de buitenkant onder handen te nemen dan laten de weersomstandigheden dit niet toe."Om moedeloos van te worden"zegt Ton Vugts.

Hij benaderd Amevo Techniek met de vraag of wij voor hem een overkapping kunnen leveren waaronder hij in alle rust,zonder de invloeden van buitenaf, zijn schip verder kan afwerken en schilderen. Uiteindelijk wil hij zijn plan om in 2011 te kunnen genieten van zijn nieuwe schip ook uitvoeren.

Hij bestelt een overkapping van 16 meter lang, 6 meter breed en nokhoogte van 5,5 meter.  Twee weken later wordt de constructie geplaatst en wordt het dak bestaande uit een PE folie door Gijbert Nijhoff ge├»nstalleerd.

Ook voor de levering en plaatsing van tijdelijke beschermingsinstallaties, ontworpen en gefabriceerd op de specificaties van de klant, bent u bij Amevo Techniek aan het juiste adres.

Dergelijke tijdelijke overkappingen zijn uiteraard geschikt voor tal van werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden onder geconditioneerde omstandigheden.